Tjänster

Personal och personer är våran kompetens. På StaffUp arbtetar vi med att koppla ihop människor och företag som har gemensamma intressen. Vi är ett kundnära företag som tar ett unikt perspektiv i varje kundrelation för att finna lösningar på de problem och svårigheter det kan vara med att finna rätt kompetens och rätt personer. Rekrytering och bemanning kan ta många olika former och vi tror på att det kräver ett passionerat och ansvarsfullt åtagande. Om ni önskar en lätt och smidig process med att finna nya medarbetare, kom i samtal med oss idag för att finna vad vi har att erbjuda för just er.

mer

När ni är i behov av personal

Vi finner människor på de samma stora kanaler som de stora aktörerna. Om ni önskar en smidig process med att finna ny personal och kompetens. Kom i kontakt med oss idag.

mer

Svårt att finna rätt personal?

När man är i behov av speciella kompetenser kan det ibland inte räcka med en annons.
Som personalkonsulent drar vi i trådarna i våra nätverk för att erat budskap om jobberbjudande ska nå ut till fler människor. Kom i kontakt med oss för att finna rätt personer, för rätt jobb.

mer

Fokusera på eran kärnverksamhet

Ni överlåter till oss att sköta en hel funktion inom erat företag så får ni mer fokus på, och energi över till, kärnverksamheten.

Kom i kontakt!