Rekrytering

I första hand tar vi utgångspunkt i de stora rekryteringskanalerna som finns i Sverige för att hitta de kompetenser våra kunder behöver.

 Men när dom inte räcker till har vi erfarenhet att utvidga våra rekryteringskanaler utanför Sveriges gränser för att finna de kompetenser våra kunder behöver.

Hos oss arbetar alla efter samma villkor enligt respektive facks överenskommelser.

Bemanning

Även fast vi är små på en stor marknad, har vår tids teknologi gjort det möjligt för oss små aktörer att ha tillgång till samma verktyg som dom stora aktörerna för att finna personal.

När det kommer till att sedan sortera ut och finna de rätta människorna, är vi övertygade att oss som mindre aktörer och där varje konsultchef är sin egen företagare bidrar till ett mer passionerat och ansvarstagande samarbete.

Outsourcing

Outsourcing eller “in-house outsourcing” kan ta många olika former allt efter erat behov.

Antingen sköter ett helt team på plats en särskild funktion eller från distans. Denna lösning fungerar utmärkt för företag som behöver lägga alla sina resurser på kärnverksamheten men vill ha funktioner som logistik eller ekonomi under kontroll.

Staffup Industry AB

Är vår avdelning som är specialister inom bemanning för industrin i Sverige.

Just industrin är en bransch som står inför många utmaningar idag eftersom gamla manuella yrkeskompetenser inte prioriteras eller utvecklas här i Sverige.

I detta arbete har vi skapat rekryteringskanaler ut i den Europeiska unionen men även i exempelvis Ukraina för att hitta de kompetenser våra kunder behöver.

StaffUp Healthcare AB

Vår avdelning som specialiserar sig på att finna både läkare, sjuksystrar och socionomer till våra regioner och kommuner i Sverige.

Healthcare-branschen är en dynamisk bransch där det alltid är behov för fler yrkesduktiga människor på många orter.

Bemanningsyrkets roll i denna fråga är både att finna personal och att förmedla vart och när behovet finns.